De Gooiergrachtzone

De Gooiergracht heeft een rijke historie. In de 15de eeuw is de gracht gegraven als grens tussen Noord-Holland en Utrecht op de natuurlijke overgang tussen de hogere zandgronden en de polder. Vandaag de dag ligt het gebied rondom de gracht wat afgelegen en is de historie nauwelijks zichtbaar. Er zijn verschillende soorten gebruiksfuncties aanwezig. 

Vraag 1: Welke kansen zie jij voor de ontwikkeling van het gebied rondom de Gooiergracht? En waarom?
Vraag 2: Hoe kan het verhaal van de Gooiergracht zichtbaarder worden?

 

Om de reacties beter te kunnen duiden, vragen we je om aan te geven namens wie of wat je reageert. Ben je een bewoner, ondernemer en/of vertegenwoordiger van een organisatie (zoja welke)? Laat het weten in je reactie. Let op: als je een reactie achter laat, is dit een open reactie. Je reactie is zichtbaar voor iedereen, maar je mailadres niet.

 

| Categoriën: | Tags: |

Commentaar

  • Geen bebouwing langs de Goyergracht! Het is een van de weinige overgebleven landwegen met prachtig rustiek vuil en steen. Het moet worden omarmd als een natuurwandeling en alle auto's moeten worden geëlimineerd, behalve de bewoners. Zorg voor een parkeerplaats zodat anderen kunnen komen wandelen en de geschiedenis kunnen leren kennen.
    6-11-2023 7:02:05
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
toekomstbel
3077