Nieuws Laren

Omgevingstour II: denk mee over verkeer en parkeren in het centrum van Laren

Wat zijn de beste manieren om een veilig en aangenaam dorpshart te realiseren? Minder parkeerplaatsen op de Brink? Meer ruimte voor fietsen, wandelen en groen? Minder doorgaand verkeer door het instellen van eenrichtingsverkeer of een knip?

Hoe is het nu met de omgevingsvisie en de verkeersvisie?

Na de omgevingstour van afgelopen najaar zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de uitkomsten hiervan. We hebben een eerste hoofdlijn ontwikkeld voor zowel de omgevingsvisie als de verkeersvisie.

Omgevingstour levert veel inbreng op voor omgevingsvisie en verkeersvisie 

Alle kennis, ervaringen, ideeën en argumenten die dit opleverde zijn gebundeld in een verslag. Op basis hiervan stellen we de komende periode een concept omgevingsvisie en verkeersvisie op.

Denk nu ook online mee over de toekomst van jouw omgeving!

Je kunt nu ook online meedenken over de toekomst van Laren. Bijvoorbeeld over de vraag wat goed en mooi is aan ons dorp en wat we daarvan in de toekomst willen behouden. Online meedenken kan tot en met zondag 12 november.

Omgevingstour: denk mee over de toekomst van je omgeving

Wat is er goed en mooi aan Laren en wat willen we daarvan in de toekomst behouden? Hoe en waar kunnen we ontmoetingen stimuleren? Hoe houden we ons dorpscentrum leefbaar?

Vragenlijst ‘Verkeersvisie 2035’ online!

Wat vind je belangrijk als het gaat om de toekomst van verkeer in Laren en omgeving?

Proces omgevingsvisie gestart

We zijn gestart! Komend jaar werkt de gemeente Laren samen de gemeente Blaricum en Eemnes aan de omgevingsvisie.

Nieuwsbrief Laren

toekomstbel
3077