Balans in het buitengebied

We beschikken over een prachtig agrarisch buitengebied met rijke natuur en mogelijkheden om te wandelen, fietsen en ontspannen. In het landelijk gebied van onze regio willen we veel. Niet alles past en daarom zijn keuzes nodig. Hiervoor maken de gemeentes in de Regio Amersfoort (waaronder Eemnes) samen met de waterschappen en de provincie Utrecht een plan. Een zogeheten ‘Handelingsperspectief’. De afgelopen maanden dachten veel mensen hierover mee. Ter verrijking van de eerdere participatie en inbreng vernemen we graag van onze inwoners: 

Vraag 1: Hoe zorgen we volgens jou voor een goede balans tussen natuur, recreatie en landbouw? 
Vraag 2: Welke functies zijn volgens jou wenselijk in het buitengebied?

 

Om de reacties beter te kunnen duiden, vragen we je om aan te geven namens wie of wat je reageert. Ben je een bewoner, ondernemer en/of vertegenwoordiger van een organisatie (zoja welke)? Laat het weten in je reactie. Let op: als je een reactie achter laat, is dit een open reactie. Je reactie is zichtbaar voor iedereen, maar je mailadres niet.

 

| Categoriën: | Tags: |

Commentaar

  • Een extra klompenpaadje en een fietspad langs de Volkersweg om veilig bij het veer over de Eem te komen. Verder is het gebied af.
    2-11-2023 13:56:43
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
toekomstbel
3077